Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 2 részre osztjuk.
A töltelékhez áttörtjük a túrót, majd a kétféle cukorral simára keverjük, ízesítjük reszelt citromhéjjal, és hozzáadjuk a keményre felvert tojásfehérjehabot. A barackot megpucoljuk, kis kockákra vágjuk és meglocsoljuk a citromlével. (A barackot csak megforgatjuk a citromlében, mert különben savanyú lesz a töltelék.) A kockára vágott barackot hozzáadjuk a túróhoz.
Az egyik tésztát kinyújtjuk, kibélelünk vele egy tepsit, rákenjük a tölteléket, és befedjük a másik kinyújtott tésztával. Villával megszurkáljuk, és 1 óra hosszat pihentetjük. Előmelegített sütőben sütjük.
A tortabevonót összetördeljük, hozzáadjuk az olajat, és gőz fölött megolvasztjuk. A kisült tészta tetejére kenjük. Dermedés után tetszés szerint szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.