Elkészítés: A finomra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, rádobjuk a kockára vágott bárányhúst, meghintjük római köménnyel, sóval, borssal, hozzáadjuk a paradicsompürét és a fahéjat, valamint a beáztatott aszalt sárgabarackot, felöntjük annyi vízzal,amennyi épp ellepi, és lefedve 45 percet pároljuk.
Közben a kuszkuszt egy tálba öntjük, beleszórjuk a mazsolát és a felaprított petrezselymet, majd felöntjük a forró zöldséglevessel, lefedjük, és 15 percet állni hagyjuk.
Ha a bárányhús puha, akkor a kuszkuszt villával összeforgatjuk, tálra halmozzuk, a közepére halmozzuk a fűszeres bárányragut, az egészet megszórjuk csipetnyi cayenne-i borssal és a szeletelt mandulával, így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.