Elkészítés: A konyhakész és beirdalt halakat kívül-belül meglocsoljuk citromlével, enyhén sózzuk, borsozzuk, és a fűszeres vajjal jól bedörzsöljük, majd 1 órát állni hagyjuk.
A lisztet, a pirospaprikát és a zsemlemorzsát összekeverjük, a halakat ebben meghempergetjük. Közepesen forró olajban kisütjük.
Tálalás előtt a halak szájába citromkarikát, szemüregeikbe pedig a meggyszemeket tesszük.
Aprított petrezselyemzöldel és kaporral megszórt főtt burgonyával, valamint pirított zsályalevéllel kínáljuk a tálra állított halat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.