Elkészítés: A csirkemellet átmossuk, csíkokra vagy kockára vágjuk, megsózzuk, hagyjuk kicsit állni.
Serpenyőben kb. 5-10 dkg margarint felolvasztunk, majd a csirkemellet megpirítjuk benne. Ügyeljünk, hogy ne száradjon ki. Mikor már kezd pirulni, megszórjuk bőven bazsalikommal. Kicsit hagyjuk összeérni az ízeket. A főzőtejszínt kb. 1-2 evőkanálnyi tejjel elkeverjük, és a csirkéhez adjuk, kb. 10 percig főzzük.
Köretnek sült burgonyát vagy rizst ajánlok. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.