Elkészítés: A káposzta külső leveleit leszedem, 4 felé darabolom, torzsáját kivágom, éles késsel vékony laskára szeletelem. Kb. 1 liter vízzel teszem fel főzni (a káposzta is enged vizet), sózom, beleadom a köményt és a citromhéjat, takarékon puhára főzöm.
A nyers paradicsomokat rövid időre forró vízbe dobom, majd a héját lehúzom, aprítógéppel összetöröm, és a sűrített paradicsommal együtt a puha káposztához keverem.
Zsemleszínű rántást készítek az olajjal és a liszttel, majd benne megdinsztelem a vöröshagymát. Megszórom pirospaprikával, felengedem kb. 3 dl hideg vízzel, kikeverem, és a a főzelékhez adom, újraforrásig kevergetem. Ízesítem bazsalikommal, sóval, cukorral ízlés szerint, rövid ideig takarékon összefőzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.