Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A bazsalikomot - ha friss - apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a bazsalikommal és a grill fűszerkeverékkel, borssal. Megkenjük vele a pulykamellszeleteket, és 1 órára /de még jobb, ha 1 napra/ hűtőbe tesszük.
A zöldségeket megmossuk, felaprítjuk, pár csepp olívaolajjal és balzsamecettel összeforgatjuk.
A pulykamellet grillen vagy serpenyőben a bazsalikomos olajjal kenegetve pirosra sütjük. Tálalásnál a friss salátával kínáljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.