Elkészítése: A pudingport, a vaníliás cukorral, a kakaóval és a tejjel kikeverjük, rummal ízesítjük. A margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd összekeverjük a pudinggal. Egy püspök-kenyér formát folpackkal kibélelünk, hideg vízzel kiöblítjük, majd az aljára krémet teszünk. A krém tetejére a forma hosszában egymással párhuzamosan babapiskótákat fektetünk több sorban, újra krém következik majd babapiskóta és végül újra krém. A formát ezután egy napra a hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt egy hosszú tálra borítjuk, a folpackot levesszük, vizes késsel a felületét elsimítjuk, tetejét cukorral felvert tejszínnel díszítjük. A szeleteléskor a babapiskóta fehér pöttynek látszik a barna krémben.
Természetesen elkészíthető pl. egy gyümölcsös joghurtkrémmel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.