Elkészítés: A békacombokat 2-4 óra hosszára a sörben állni hagyjuk. Utána lecsepegtetjük, borsozzuk, sózzuk és lisztbe mártjuk. Az olajat a vajjal felforrósitjuk, a békacombokat szép aranysárgára sütjük mindkét oldalukról, majd meleg helyre tesszük. A sütőzsiradékba beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, a vékony szeletekre vágott fokhagymával és az összevegdosott petrezselyemzölddel. 1 percig pirítjuk, majd visszatesszük a békacombokat, és párszor megforgatjuk. Mikor kész, citromlével meglocsoljuk. Fehérbort adunk mellé!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.