Elkészítés: A húst kockákra vágom, és felteszem kevés olajban picit pirulni (kb. 2-3 percig), majd sózom, borsozom, lefedem, és párolom kb. 10 percig (ez hústól is függ, lényeg, hogy puhuljon meg, de még ne teljesen). Közben felteszem a sózott, borsozott krumplit külön serpenyőben sülni. Közben hozzáadom a húshoz az apróra vágott hagymát, megint párolom kb. 10 percig. Utána hozzáadom a felvágott gombát, és ezzel együtt is párolom addig, míg minden megpuhul benne. Ha kész, hozzáadom a megsült krumplit és a tejszínt, felfőzöm, hogy a tejszín besűrűsödjön. Így tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.