Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízben felteszem főni, picit olajat cseppentek bele, hogy ne ragadjon össze. Kb. 8-10 percig főzöm, nem túl puhára. Közben a póréhagymát feldarabolom, wokban olívaolajon, lassú tűzön elkezdem fonnyasztani. A halat befűszerezem oregánóval, fokhagymával, sóval, meglocsolom citromlével. Mikor a hagyma puhára párolódott, beleteszem a feldarabolt halat, olívabogyót. Jól összesütöm, majd ráöntöm a főzőtejszínt, kis liszttel vagy étkezési keményítővel sűrítem, megszórom pirospaprikával, hogy ne legyen sápadt. A megfőtt tésztát lecsepegtetem, és a tejszínes-halas raguval összekeverem. Melegen, frissen tálalom, parmezánnal vagy reszelt sajttal megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.