Elkészítés: A szalonnát kisütöm, félreteszem. A kisült zsiradékban megdinsztelem a felaprított vöröshagymát, majd beleteszem a fokhagymát. A húst csíkokra szeletelem, a hagymához hozzáadom a szalonnát és a húst, és fehéredésik pirítom.Sózom, borsozom, beleöntöm a sört. Puhulásik kicsi lángon párolom. A párolás végén hozzáadom a gombát, a paprikát, a paradicsomot és a kakukkfüvet. Sóval és borssal ízesítem.
A tejszínből és a tejből a liszttel habarást készítek, és besűrítem az ételt. A legvégén sok petrezselyemmel meghintem, és még egyet forralok rajta.
Nokedlivel tálalom (én a nokedlit teljes kiőrlésű tönkölylisztből csináltam).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.