Elkészítés: Egy kiolajozott tepsiben terítsük szét a káposzta felét, fektessük rá a cikkekre vágott, meghámozott birsalmát, a babérleveleket, a kisebb darabokra vágott oldalast, és fedjük be a maradék káposztával. A tetejét szórjuk meg a vékony csíkokra darabolt paprikával, a felaprított petrezselyemmel és a borssal. Öntsük rá a zöldséglevest, és takarjuk le fóliával.
200 °C fokos sütőben pároljuk puhára, majd a fóliát levéve, pirítsuk meg a tetejét.
Tálaláskor a forró birsalmás káposztát a füstölt oldalassal halmozzuk a tányérokra, és friss pékáruval kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.