Elkészítés: A vajat, a cukrot és a vanília-aromát krémes állagúvá keverjük. A lisztet, a sütőport és a kakaóport összekeverjük. Fokozatosan adjuk hozzá a cukros vajhoz a tojásokat, majd a lisztes keveréket és a tejet.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 190 fokon megsütjük.
Tűpróba! Kb. 55 perc a sütési ideje.
Az apróra tördelt csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, majd a kihűlt tésztát a csokoládéval bevonjuk. Nagyon finom jó kis házi baracklekvárba mártogatva, de anélkül is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.