Elkészítés: A legegyszerűbb keverőgéppel készíteni. A keverőtálba beletesszük a tojást, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2-es fokozaton 5 percig keverjük. Hozzáadjuk a tejet, kicsit összekeverjük.
Közben egy tálba belemérjük a lisztet. A darált mandulát beleöntjük a bögrébe, és kiegészítjük darált dióval, hogy tele legyen, hozzáadjuk a liszthez a sütőporral és a csipetnyi sóval, majd ezt a keveréket több részletben a masszához adjuk. Amikor már csomómentes, a durvára vágott dió és a mazsola felét fakanállal beledolgozzuk.
A tésztát kikent, lisztezett tepsibe öntjük, elegyengetjük. A maradék diót és mazsolát a tetejére szórjuk. Előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük. Tűpróba szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.