Elkészítés: A cukrozott tejben felfuttatod az élesztőt, majd eldolgozod a sóval elkevert liszttel, a margarinnal, és annyi tejföllel, hogy jól nyújtható, nem ragadós tésztát kapj.
Kb. 1 cm vastagra nyújtod, a tetejét alaposan megkened a tojássárgájával, majd megszórod reszelt sajttal. Derelyevágóval (én pizzavágóval) kb. 10-15 cm hosszú és 2 cm széles csíkokra vágod, és közepes fokozaton kisütöd. Vigyázz, ne legyenek túl közel egymáshoz a rudak, mert összesülnek.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.