Elkészítés: A húsból 4 egyforma szeletet vágunk. Nem túl vékonyra kiveregetjük, megmossuk, leszárítjuk, lisztbe forgatjuk. Kedvenc teflonunkban, forró olajban pirosra sütjük, félretesszük, melegen tartjuk.
Serpenyőnket kitakarítjuk, vajat hevítünk benne, üvegesre pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd beletesszük a felaprított gombát. Sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük, és állandóan kevergetve erős tűzön megsütjük. Levesszük a lángról, és belekeverjük a tojássárgáját.
Az elősütött borjúszeleteket a gombapéppel megkenjük, és 1 sonkaszelettel, majd 1 sajtszelettel udvariasan betakarjuk. Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt a húsra rá nem olvad.
Tálaljuk zöldborsós rizstalapzaton, pecsenyelével leöntve és sült burgonyával körítve. Ne feledkezzünk meg egy üveg kellőképpen behűtött somlói furmintról sem!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.