Előkészítés: A májat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát 2 evőkanál vajon megpirítjuk. Belekeverjük a gombát, és addig puhítjuk, amíg a leve elfő. Levesszük a tűzről, beszórjuk a liszttel, és jól elkeverjük. Meglocsoljuk a borral és 3 dl vízzel, majd felforraljuk. Belemorzsoljuk a leveskockát, és hozzáöntjük a szójaszószt. Lassú tűzön 10 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverünk 1 evőkanál vajat. Felmelegítünk egy nagy serpenyőt, és a maradék 2 evőkanál vajban a májszeletek mindkét oldalát közepes lángon 1–1 percig sütjük. (Akkor jó, ha a közepe rózsaszín, különben száraz és rágós lesz.) A májat a gombás-boros szósszal leöntve tálaljuk. Kukoricás rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.