Elkészítés: A bort egy fazékba tesszük, és hozzáadunk 3 dl vizet, egy fél citrom levét, a fahájat, a szegfűszeget, és erős lángon 3 percig forraljuk. Levesszük a tűzről. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, és a még forró bort folyamatos kevergetés mellett kanalanként rámerjük. Végül az összes bort ráöntjük, és habverővel összekeverjük. Visszatesszük a tűzre, és addig keverjük, amíg besűrűsödik. megkóstoljuk, és ha savanyú, még egy kis cukrot teszünk hozzá. Ezután beleszórjuk a leforrázott mazsolát, és hideg vízfürdőbe tesszük lehűlni. Ha már szobahőmérsékletű, hozzákeverjük a tejszínt, és betesszük a hűtőbe, hogy teljesen lehűljön. Tálaláskor a tetejét felvert tejszínhabbal, citromfű levelekkel és szőlőszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.