Elkészítés: A LAPOKHOZ a hozzávalókat összegyúrjuk, kétfelé osztjuk, és kinyújtjuk, majd mind a két lapot félig megsütjük. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük a darált diót vagy a kókuszreszeléket, a félig megsült lapokat megkenjük pikáns lekvárral, majd rákenjük a tojáshabot, megszórjuk a darabolt dióval vagy a mazsolával, visszatesszük a sütőbe, és készre sütjük.
Elkészítjük a VIZES PISKÓTÁT.
A KRÉMHEZ a lisztből, a cukorból, a tejből és a vaníliás cukorból pépet főzünk, mikor a pép teljesen kihűlt, hozzáadjuk a margarint.
A következőképpen rakjuk össze:
Alulra tesszük az egyik lapot, rá a krém felét, erre jön a piskótalap, a piskótalapra kenjük a megmaradt krémet, végül a második lap.
A tetejét bevonjuk CSOKOLÁDÉGLAZURRAL.
Egy jó tipp:
Ha a lapokat a borzas felére tesszük,a csokoládéglazur el is maradhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.