Elkészítés: Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, a tojást, az őrölt mandulát és a vaníliás cukrot. A liszthez hozzákeverjük a sütőport és a sót, majd a két keveréket összegyúrjuk. Frissen tartó fóliába csomagoljuk a tésztát, és 30 perce a hűtőbe tesszük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztából egy darabot kiveszünk a hűtőből, a többit bent hagyjuk, hogy ne puhuljon fel. A tésztából kis hengereket készítünk, majd az egyik végébe egy mandulaszemet teszünk, ez lesz a körme. Két helyen enyhén benyomjuk a tésztát, majd késsel 2-2 bevágást készítünk, ez lesz az ujjhajlat.
Rátesszük a tepsire, és 15-20 perc alatt készre sütjük. Pár percet várunk, majd lekvárral *véresre* festjük az ujjakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.