Elkészítés: A lisztet összekeverjük a sütőporral, a margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, a tojást, és összegyúrjuk. Kettéosztjuk a tésztát, és két lapot készítünk. Az egyiket kikent tepsibe terítjük.
A kókuszos töltelékhez a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot, végül a kókuszt. A kókuszos habot a tepsiben lévő lapra kenjük, a másik tésztalappal beterítjük, előmelegített sütőben megsütjük.
A kihűlt tésztára sárga krémet kenünk, melyhez a tojássárgákat liszttel elkeverjük, és tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, porcukorral elkevert margarinnal összedolgozzuk. Végül tortabevonóval vonjuk be a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.