Elkészítés: A tojások fehérjét egy csipet sóval verjük habbá, majd kanalanként adjuk hozzá a kristálycukrot. Ezután óvatosan forgassuk a habba a kókuszreszeléket és a sütőporral elkevert liszet. Öntsük formába, és előmelegített sütöben süssük közepes lángon, amíg a teteje picit megpirul. (Ne süssük túl sokáig, mert akkor kiszárad, úgy jó, ha picit ragacsos marad a tészta.)
A krémhez a csokoládét a vajjal gőz fölött olvasszuk meg. A tojások sárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük, majd öntsük bele a langyosra hűlt csokoládéba. Ezzel vonjuk be a tortát.
Hűtőben pár óráig pihentessük (legjobb egy éjszakán át), hogy a csokikrém megszilárduljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.