Elkészítés: A tojások fehérjét egy csipet sóval verjük habbá, majd kanalanként adjuk hozzá a kristálycukrot. Ezután óvatosan forgassuk a habba a kókuszreszeléket és a sütőporral elkevert liszet. Öntsük formába, és előmelegített sütöben süssük közepes lángon, amíg a teteje picit megpirul. (Ne süssük túl sokáig, mert akkor kiszárad, úgy jó, ha picit ragacsos marad a tészta.)
A krémhez a csokoládét a vajjal gőz fölött olvasszuk meg. A tojások sárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük, majd öntsük bele a langyosra hűlt csokoládéba. Ezzel vonjuk be a tortát.
Hűtőben pár óráig pihentessük (legjobb egy éjszakán át), hogy a csokikrém megszilárduljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.