Elkészítés: Egy fazékban a gyümölcsöket a citromlével és a cukorral összeforraljuk. Leszűrjük a gyümölcsöket, de a levét is megtartjuk.
Egy magasfalú edényt fóliával kibélelünk úgy, hogy az edény magasságán túllógjon.
A kenyerek héját levágjuk. Amennyiben kerek a formánk alja, 1 szelet kenyérből kivágunk egy köralakú darabot, melyet az aljára helyezünk. Mindegyik kenyérszeletet a gyümölcsök levébe mártjuk, és így helyezzük az edény falához szorosan. Majd megtöltjük a leszűrt gyümölcsökkel. A megtöltött pudingformánk tetejét is befedjük kenyérszeletekkel, majd a fólával gondosan becsomagoljuk, a tetejére súlyt helyezünk (pl. egy konzervet), és kb. 2 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a fóliát eltávolítjuk, kifordítjuk egy kínáló tálra a kenyérpudingot, és vaníliafagylalttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.