Elkészítés: A brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük, és 1 evőkanál ételízesítővel ízesített vízben kb. 15 perc alatt puhára főzzük. Amikor megpuhult, leszűrjük, és turmixgépben pépesítjük.
A margarint serpenyőben felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, halványra pirítjuk, majd felöntjük a tejjel, és kevergetve 4-5 perc alatt sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, a maradék ételízesítővel ízesítjük, és megszórjuk szerecsendióval. Hozzákeverjük a brokkolipépet, a reszelt sajtot, és a tojások sárgáját. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és lazán a masszához keverjük.
A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. 4 kis pudingformát kikenünk, beszórjuk zsemlemorzsával, és 3/4 részig megtöltjük a brokkolis masszával.
A formákat tepsibe rakjuk, és annyi vizet öntünk bele, hogy a formák feléig érjen. A sütőben kb. 40 perc alatt készre pároljuk. Tányérra borítva tálaljuk a sajtmártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.