Elkészítés: A tésztát megfőzzük.
Sóval, borssal, ételízesítővel ízesített vízben megfőzzük a rózsáira szedett brokkolit. Kiemelünk néhány brokkolirózsát, majd tejföllel és natúr krémsajttal összeturmixoljuk, sóval és borssal ízesítjük.
A megfőtt tésztát kikent (jénai) edénybe tesszük, majd ráöntjük a brokkolikrém felét, ezután rátesszük az egész brokkolirózsákat, és megöntözzük a maradék brokkolikrémmel. Sajtot reszelünk rá.
200 °C-os előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.