Elkészítés: A tésztát a szokásos módon kifőzöm, leszűröm, és várakozó állásba teszem.
A brokkolit rózsáira szedem, és lobogó sós vízben gyorsan megfőzöm (ha friss, akkor kb. 10 perc, ha fagyasztott, akkor 5 perc). A rózsákat kiszedem, és szintén várakozó állásba teszem őket. A lilahagymát apróra vágom, kis olajon üvegesre dinsztelem, majd a feldarabolt baconcsíkokat is hozzáadva együtt megpirítom. A tejszínt 1 tojássárgájával vagy 2 kiskanál liszttel elkeverem (hogy főzésnél besűrűsödjön), majd hozzáöntöm a hagymás baconhöz, elkeverem. A brokkolit feldarabolom, beleteszem a tejszínes baconbe, és röpke 5 percig főzöm együtt a mártást, sóval, borssal ízesítem, majd a tésztára öntöm, összeforgatom, és már tálalom is. :))
Sajtot nyugodtan lehet szórni rá! :))
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.