Elkészítés: Fölteszem a tésztavizet, közben megtisztítom és apró rózsákra szedem a brokkolit. Ha forr a víz, megsózom, és a tésztát a brokkolival együtt beleteszem. Közben olívaolajon pirítani kezdem a sonkát a hagymával. Ha majdnem kész a párolás, a hagymához adom a citrom reszelt héját és levét, ízlés szerint bazsalikomot, majd sózom, borsozom. Ha kész a brokkolis tészta, leszűröm és összeforgatom a citromos keverékkel, s ha kell, adok még hozzá olívaolajat vagy egy kicsit a tészta főzővizéből. Kitálalva megszórom még friss bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.