Elkészítés: A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és a margarinnal kikent római tál aljára szórjuk. Megtisztítunk 3-4 gerezd fokhagymát, apróra vágjuk, és a vöröshagymára szórjuk.
A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, bevagdaljuk (így jobban átsül és jobban átjárják az ízek), bedörzsöljük ételízesítővel, és egymás mellé tesszük a római tálba. A margarint felszeleteljük, és a csirkecombokra tesszük, hogy lehetőleg mindenhol érje majd, ha elolvad.
Letakarjuk, és forró sütőbe tolva kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. (Lehet, hogy időközben kell majd aláönteni egy kis vizet, ezért nézzünk rá időnként!)
A brokkolit ételízesítővel fűszerezett vízben pár perc alatt megfőzzük, majd szűrőkanállal kivesszük (a pici, letört darabkákat is!) a vízből. Külön félretesszük a nagyobb, szebb rózsákat.
A tejfölt egy kis vízzel összekeverjük, hozzátesszük az apróra vágott vagy préselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, majd a kisebb, összetörtebb brokkolit villával vagy késsel összeaprítjuk, és a tejfölbe keverjük.
Miután megpuhult a csirke, a nagyobb, szebb brokkolirózsákat mellérakjuk, leöntjük az öntettel, és 15-20 perc alatt - most már nem lefedve - megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.