Elkészítés: Főzd meg jó puhára a brokkolit ételízesítős vízben. A brokkoli szerintem akkor jó, ha kiveszed, és kezd szétesni, mert akkor nagyon jól el fognak keveredni az ízek! Közben az olívaolajon pirítsd meg a hagymát, tedd rá az apróra vágott gombát, sózd, borsozd és hagyd párolódni. Amikor már majdnem kész, öntsd rá a tejszínt. Önts bele egy kis fokhagyma-fűszersót és rottyantsd össze. Ha kész a brokkoli, szűrd le, tedd be egy tálba, majd öntsd rá a szósz, keverd jól el. Isteni lesz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.