Elkészítés: A mellfiléket picit megklopfoljuk, hogy kilapuljanak (ne túl vékonyra). Ahány hússzeletünk van, annyi brokkolirózsát sós vízben enyhén megfőzünk (ne essenek szét), majd félbevágva a fehéredésig elősütött húsok tetejére tesszük, szépen elosztva. A brokkolikat lefedjuk a lapkasajt szeletekkel, majd kb. 200 fokos sütőben 15-20 percig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul a húsokon. A húst fűszerezhetjük sóval, borssal, kis őrölt gyömbérrel, zöldfűszerekkel, a brokkolira csak egy kis só kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.