Elkészítés: A vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint és a kakaót, összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, a szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Utoljára kerül bele a joghurt, a tojás és a vaníliás cukor.
Egy 30x25 cm-es tepsit kikenünk margarinnal, belesimítjuk a tésztát, és sütőben megsütjük, légkeveréses sütőben 180 fokon, hagyományos sütőben 200 fokon, 20 percig.
A mázhoz a hozzávalókat összemelegítjük, mikor a cukor elolvadt, már jó is. Ha a tészta megsül, még melegen a tetejére csorgatjuk a mázat, megszórjuk dióval. Akkor szeleteljük, ha kihűlt és megszilárdult.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.