Elkészítés: A 8 szelet kivert karajt ízlés szerint fűszerezzük, kevés olajon hirtelen kisütjük. A húst tepsibe tesszük, aláöntjük a megmaradt olajat, amiben a hús sült.
A töltelékhez 1 fej felaprított hagymát megdinsztelünk, hozzáadjuk a kukoricát, ételízesítővel és egy kevés borsikafűvel fűszerezzük. Az áztatott, majd kinyomkodott zsemlét és 1 tojást keverünk hozzá, majd az egész masszát a hússzeletekre púpozzuk.
2 dl tejből, diónyi margarinból, 2 evőkanál lisztből, csipet sóval besamelt főzünk, amit szintén a hús tetejére öntünk, majd megszórjuk reszelt sajttal. 1 dl vizet öntünk a hús alá, addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Krumplipürével vagy bármilyen körettel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.