Elkészítés: A csirkeszárnyakat megmossuk, a végeit levágjuk, majd a szárnyakat kettészedjük, sózzuk, és bő olajban kisütjük.
Szószt készítünk: a margarint mikróban teljesen felolvasztjuk, belekeverjük a pirosaranyat, fokhagymát, ecetet, petrezselymet (közben kostólgassuk, hogy az arányok megfelelők-e, ne csak a pirosaranyat érezzük, legyen elég fokhagymás és ecetes, de ne az ecet domináljon).
Mikor az összes szárnyat kisütöttük, egy tálba tesszük, ráöntjük a szószt, és jól összekeverjük, hogy mindenhol érje a szósz a húst. Annyi szósznak kell lenni, hogy ne tocsogjon benne a hús, de mindenhol be tudjuk vele vonni.
Legfinomabb sült krumplival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.