Elkészítés: A szalonnát apró kockára vágom és kisütöm, átpirítom benne az ugyancsak felkockázott vagy elkapart csirkemájat (természetesen lehet pecsenyekacsa-, illetve libamáj is), az apróra vágott gombát, petrezselymet. A rizst megpárolom, a zöldborsót megfőzöm. Megfőzök 2 tojást is, ha kihűlt, megtisztítom, felkockázom.
Az egészet egy tálban a nyers tojás hozzáadásával összekeverem, sózom, borsozom. Az így elkészített tölteléket óvatosan betöltöm az egész csirke mellbőre alá, ahol kézzel, vigyázva, elegendő helyet csinálok, egészen be a combokig. Mehet a nyársra, ahol készre sütöm.
Feldarabolva friss zöldfélékkel (paprika, paradicsom, uborka, salátalevél) tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.