Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét és sárgáját különválasztjuk. A sárgákat a cukor felével és a sütőporral fehéredésig keverjük. A fehérjét a csipet sóval felverjük, majd a cukor másik felével tovább verjük, míg kemény lesz. A habot a sárgájára borítjuk, s kanalanként, óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a lisztet és kakaót. Kikent vagy sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük. Ha kihűlt, vízszintesen 3 lapra vágjuk.
A krémhez külön megfőzzük 3 dl tejben az epres pudingot, a többi tejben a vaníliásat, melyet a végén a mandulaaromával ízesítünk-színesítünk. Míg hűlnek a pudingok, a margarint elkeverjük a cukorral, megfelezzük, felébe a rózsaszín puding kerül, másik felébe a zöld színű.
Elkészítjük a szirupot: a vízben elkeverjük a hozzávalókat, míg a cukor feloldódik.
Összerakjuk a sütit: az alsó lapot megöntözzük a szirup harmadával, rákenjük egyik krémet, ráemeljük a második lapot, meglocsoljuk sziruppal, a másik krém következik. A legfelső lapot is meglocsoljuk, de a vágott felületét, mert a teteje nem issza be a szirupot, s a lapot ráfordítjuk a sütire.
A tortabevonót az olajjal vízgőz fölött felolvasztjuk, s bevonjuk vele a süti tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.