Elkészítés: A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét kiszedjük, majd egy kávéskanálnyi tejet locsolunk az aljára, és megszórjuk egy csipetnyi reszelt sajttal. A sonkát apróra vágott hagymán megdinszteljük, majd a gombát is hozzáadva tovább sütjük, míg a gomba összeesik. Ezek után besűrítjük a sonkát egy kevés tejjel, és liszttel és fűszerezzük. A kész ragut egyenkét elosztva a zsemlékbe töltjük - de úgy, hogy a zsemle nem legyen csurig töltve. Ha kész, akkor 1-1 tojást ütünka zsemlék tetejére, majd előmelegített sütőben úgy 180 fokon 10-15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.