Elkészítés: A húst egyforma vastagra kiklopfolom, besózom, borsozom, lisztben minkét oldalát megmártom. A lisztből, tejből, tojásból sűrű palacsintatésztát keverek. Ebbe mártom bele a hússzeleteket. Utána olajban kisütöm mindkét oldalát.
A hagymát apróra vágom, megpirítom pici olajon, és pörköltalapot készítek. Ezután a húst ráfektetem, és felengedem vízzel, beledobok 1 babérlevelet, pici sóval, borssal, peterzselyemzölddel és majorannával ízesítem. Lefedve kb. 35-40 percig főzöm, míg a hús megpuhul.
Köretnek tarhonyát vagy rizst adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.