Elkészítés: Első lépésként (lehetőleg előző este, de legalább 2-3 órával korábban ) keverjük össze a húst az apróra vágott hagymával, ízlés szerint sóval. borssal, pirospaprikával és borsikafűvel (utóbbiból jó sokat javaslok). Ha ez megvan, mehet pihenni a hűtőbe. Következő lépés a burgonya lehető legapróbb kockákra vágása. Keressünk egy magasabb falú serpenyőt, és kezdhetjük is pirítani a húst forró olajon. Mikor elkészült hozzáönthetjük az apróra vágott burgonyát és egy kis vizet, épp hogy ellepje. Itt jöhet hozzá még egy kis só, hogy a burgonya is kapjon egy kis ízt. A célunk, hogy teljesen megpuholjon, és mivel nagyon apróra vágtuk, ez nem is lehet tőbb 10-15 percnél, ezalatt a víz is elfő róla nagyjából. Ha ez megtörtént, keressünk egy szép méretes tepsit, öntsük bele a burgonyás-húsos ragu harmadát, ide jöhet egy sor karikára vágott padlizsán, még egy harmad ragu, még egy sor padlizsán, majd a harmadik harmaddal zárjuk a sort. (itt jegyezném meg, hogy a nagymamám padlizsán nélkül készíti, tehát ez a rész opcionális). Majd az egész mehet is be az előmelegített sütőbe. Nem fog neki sok kelleni, mivel az alapanyagaink már gyakorlatilag készen vannak. Ezalatt kikeverjük a tejfölt a 3-4 tojással, és kb. 15 perc után a muszaka tetejére locsoljuk. Mehet is vissza még jó 10 percre. Lutenyicával (sült pirospaprika krém) vagy egy jó sopszkával ajánlanám. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.