Elkészítés:
A burgonyát jól megmossuk, és bő vízben hámozatlanul feltesszük főni. A főzővízbe beleteszünk 2 púpozott kávéskanál KNORR Tyúkhúsleves ízesítőt, a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és az egész vöröshagymát. Miután a burgonya félig megfőtt, leöntjük róla a vizet, és héjastól nagyobb cikkekre vágjuk. 1 púpozott kávéskanál Tyúkhúsleves ízesítőhöz hozzáadjuk a zsemlemorzsát, a köménymagot, borsot, és a kihűlt burgonyát egy zacskóban összerázzuk vele. Forró olajban hirtelen kisütjük és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.