A burgonyákat főzzük meg sós vízben, amelybe tegyük bele a köménymagot és a babérlevelet is. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg. A szalonnát szeleteljük csíkokra, majd tekerjük bele az apró burgonyákat.
A paradicsomokat és a cukkinit tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
A csirkehúst kockázzuk fel nagyobb darabokra és a burgonyával, a cukkinivel, a paradicsommal váltakozva tűzzük fel. Ízesítsük sóval és a fűszerekkel. Serpenyőben 8-10 perc alatt süssük meg olajon a nyársakat.
Készítsük el a mártást. Keverjük össze a joghurtot, a majonézt, az áttört fokhagymát és az apróra vágott zöldfűszereket. Ízesítsük borssal és cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.