Elkészítés: A megtisztított, megmosott póréhagymát 1 cm vastagságú darabokra vágjuk. A paprikát vékony csíkokra metéljük. A meghámozott burgonyát durvára reszeljük, lecsepegtetjük illetve kinyomkodjuk.
Serpenyőben 1 evőkanál felhevített olajon a kinyomkodott reszelt burgonyát, a paprikacsíkokat és a pórédarabokat állandóan kevergetve 5 perc alatt megsütjük. Megsózzuk, borsozzuk.
A sajtot durvára lereszeljük, és 2/3 részét a burgonyás keverékhez adjuk, majd jól összedolgozzuk.
A gombákat megmossuk, a tönkjüket kivesszük, és a fejeket masszával megtöltjük. A maradék sajtot a tetejére szórjuk.
A vöröshagymát apróra felkockázzuk, és 1 evőkanál olajon megpároljuk. A zöldséglevessel felöntjük, majd tűzálló tálba áttöltjük, és beleültetjük a gombafejeket.
Előmelegített sütőben, 200 fokon 15-20 percig sütjük. Zöldfűszerekkel díszítve kínáljuk. Franciakenyér illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.