Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk. A csirkedarabokat a forró olajon megforgatjuk. Egy tűzálló tál vagy pataki tál alját beterítjük egy vékony réteg burgonyával, 2-3 kanál tejföllel meglocsoljuk. Erre tesszük a csirkedarabokat, a gombát, a kolbászt és a főtt tojást (értelemszerüen darabolva), és a maradék tejföllel meglocsoljuk. A maradék burgonyát ráterítjük. A húsleveskockát kb. 2 dl vízben feloldjuk, meglocsoljuk vele az ételt, a hús sütése után megmaradt olajat ráöntjük. Lefedjük, és sütőben erős lángon megsütjük. Ellenőrzéskor a burgonyát megkóstoljuk, ha puha, tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.