Elkészítés: A tojások fehérjét 3 evőkanál vízzel felverjük. Közben beleszórunk 12-13 dkg cukrot, és hozzáadjuk a vaníliás cukrot meg a sót. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat, és beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Sütőpapírral kibélelt 26-cm-es, kapcsos formába simítjuk, és előmelegített sütőben 175 fokon 20-25 percig sütjük.
A krémhez 3 narancs kifacsart levéből 2 dl-t a maradék cukorral, 1 dl camparival és a tejföllel kikeverjük. 8 gramm zselatint 2-3 evőkanál krémmel elvegyítünk, és a többi krémhez adjuk. Hűtőbe állítjuk.
A piskótát 3 felé vágjuk. Az alsó lapot a karimába zárjuk.
5 dl tejszínt felverünk, és a dermedő krémbe forgatjuk. A hab harmadával a tortalapot megkenjük, és 2 felkarikázott
naranccsal kirakjuk. Ráborítjuk a középső lapot, a maradék krém felével megkenjük, ráhelyezzük a felső lapot. A maradék krémmel megkenve hűtőbe tesszük.
2 meghámozott narancsot felkarikázunk. A többi narancs levét kifacsarjuk, és 2 dl-t kimérünk. Hozzáadjuk a többi camparit és a feloldott maradék zselatint. A tortát a narancskarikákkal kirakjuk, a campari-zselével megkenjük, és 2 órára hűtőbe tesszük.
Végül a maradék tejszínből vert habbal az oldalát is bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.