Elkészítés: A tésztát kifőzük, leszűrjük, leöblítjük, kis olajat teszünk rá. A szalonnát kockára vágjuk, a foghagymát kés lapjával összenyomjuk, felaprítjuk. Kevés olajon megpirítjuk a szalonnát, a fokhagymát is hozzátesszük a pirítás végén. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, felaprított petrezselymet teszünk bele, majd forralunk rajta egyet, végül belereszeljük a sajtot. Nagy serpenyőben villával elkeverjük benne a tésztát. A tojássárgákat felverjük, és tűzről lehúzott tésztához keverjük. Tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.