Elkészítés: A gombát felszeleteljük, gyönyörű serpenyőnkben kevés vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a tejszínt, a paradicsomsűrítményt, elkeverjük, és beletesszük a kedves kis csíkokra vágott sonkát is. Összeforraljuk.
A tésztát a szokott módon kifőzzük, leszűrjük, egy szép tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a mártást, és laza csuklóval jól összekeverjük. A sajtot ráreszeljük a tetejére, és előmelegített, 180 fokos sütőben megpirítjuk.
A sütőtálban tegyük az asztalra, kínáljunk mellé könnyű száraz fehér olasz asztali bort, ennek hiányában legyen… Egri királyleányka.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.