Elkészítés: A mascarponéban keverd el a porcukrot, és tedd hozzá a vaníliás cukrot. Az aszalt gyümit és a csokit apróra vágd fel. A piskótalapból vágj ki egy 20x20 cm négyzetet, és tedd félre. A maradék piskótát morzsold bele egy akkora alapterületű edénybe mint a kivágott piskóta, és a rum felét öntsd rá. A mascarponét kend rá, és szórd meg a csokival és a gyümivel, ezután tedd rá a félretett részt, és locsold meg a maradék rummal. Tedd a hűtőbe 1-2 órára. Tálaláskor díszítheted friss gyümöccsel és tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.