Elkészítés: A céklát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben 1 órán át sütjük, a burgonyát megfőzzük. Amikor kihűlt, leturmixoljuk a céklát, majd hozzáadjuk a tojást, a sót és az áttört burgonyát. Alaposan összekeverjük, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Cipót formálunk belőle, becsomagoljuk fóliába, és 1 órát pihentetjük.
Ezután késsel egyenlő részekre vágjuk (5-6 szelet), minden részt kissé megnyújtunk, rudakat formázunk, 1 cm-es darabokra felszeleteljük, és villával megformázzuk. Bő, sós vízben megfőzzük.
Vajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük az apóra vágott paradicsomot és petrezselymet, majd a gnocchit. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.