Elkészítés: A darált borjúhúst keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk az apróra vágott salotta hagymát, sóval, borssal, a durvára tört chilipaprikával ízesítjük, meglocsoljuk az olvasztott vajjal, és jól összekeverjük.
A virágos cukkiniket és a cukkinivirágokat megmossuk, lecsepegtetjük, a virágos cukkiniket éles késsel hosszában nem teljesen félbevágjuk, kicsit megnyitjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a cukkinivirágokkal együtt megtöltjük a chilis borjúhússal.
Olajozott tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, kiszedjük a tepsiből.
A visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk a dijoni mustárt, felöntjük a tejszínnel, és a felére beforraljuk. Végül hozzáadjuk a vajdarabkákat, sózzuk, és ha mártás állagú, lehúzzuk a tűzről.
Tálaláskor a töltött virágos cukkiniket és a cukkinivirágokat tányérra tesszük, és körbelocsoljuk a krémmártással. Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.