Elkészítés: A szárnytöveket megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymákat megpucoljuk és négybe vágjuk. A kacsaszárnyakat sózzuk.
Összekeverjük az olívaolajat a mézzel, a chiliszósszal, az átnyomott fokhagymával és a fűszerekkel. A szárnytöveket ebbe a páclébe forgatjuk, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A szárnytöveket egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a négybe vágott vöröshagymát. 1 deci vizet öntünk alá, és lefóliázva 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap /20-30 perc/.
Köretnek sült újburgonya és friss saláta készült mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.