Előkészítés: A csirkemellet apró kockákra vágjuk és bepácoljuk: a fokhagymát összezúzzuk, összekeverjük a fél narancs levével és egy kevés ananászlével, ízlés szerint fűszerezzük a curryvel, és ebbe tesszük a csirkemellet.
Elkészítés: Míg a csirke pácolódik, a zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát karikára vágjuk, a zöldségeket pedig kb. fél cm vastag csíkokra, a paprikát ennél vastagabbra. A maradék fél narancsot meghámozzuk, és a gyümölcs húsát kivágjuk a hártyák közül. Egy kevés olajon megfuttatjuk a hagymát, rátesszük a húst a levével együtt, hozzáadjuk a répát, gyökeret és paprikát. Ízlés szerint megsózzuk, és egy kis pohár vizet öntünk alá. Fedő alatt kb. 20 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a narancshúst, a darabolt ananászt és a vékony csíkokra vágott csemege uborkát, utána fedő nélkül hagyjuk, hogy elfőjön a leve, és egy kicsit lepirítjuk. Az ananász megmaradt levét és a paradicsomlevet a liszttel összekeverjük, és a lepirult zöldséges húsra borítjuk. Kiforraljuk és kész. Köretként párolt rizs vagy pirított spagetti illik hozzá (a pirított tarhonya módjára készül).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.